• Dit prachtig appartement op de eerste verdieping met een bewoonbare oppervlakte van 101m²  heeft een leefruimte van 44m² en is ingedeeld in een woonkamer met een volledig geïnstalleerde open keuken met eiland ; een bureau of babykamer van 6 m²; nachth
  • Verkocht

Boomgaardstraat 180 2600 Antwerpen

REF: 4782947

Boomgaardstraat 182/101, 2600 Berchem

  • 101 m²
  • 3
  • 1
Dit prachtig appartement op de eerste verdieping met een bewoonbare oppervlakte van 101m² heeft een leefruimte van 44m² en is ingedeeld in een woonkamer met een volledig geïnstalleerde open keuken met eiland ; een bureau of babykamer van 6 m²; nachthal die toegang geeft tot een apart toilet met handenwasser; berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast; ingerichte badkamer met inloopdouche en badkamermeubel; 2 slaapkamers die kunnen ingericht worden als een hoofdslaapkamer en dressing en dit met een oppervlakte van 20m², de hoofdslaapkamer en de leefruimte hebben toegang tot een ingesloten terras van 10m².
Extra troeven: Mogelijkheid om op wandelafstand een autostaanplaats te huren, gevel geïsoleerd, elektriciteit conform, parket, kelder, gemeenschappelijke fietsenberging, veel lichtinval, ruimtelijk gevoel, geschilderd, lichtarmaturen, 2 erkers, alles is hier nieuw.
Het is fantastisch wonen naast het prachtige Groen Kwartier. Al sinds de vorige eeuw was het bekend als het Militair Hospitaal. In het jaar 2005 heeft de Stad van het gebied een woongebied gemaakt waar groen en autovrij prioriteit werd. ‘t Groen kwartier heeft een oppervlakte van 7,7 hectare. Je vindt er ook het PACT terug, een omgeving waar men het gevoel heeft altijd op vakantie te zijn en vooral het groen is daar opnieuw aanwezig, zoals een groen dak waar groenten worden geteeld en verkocht voor een democratische prijs. Je kan er vergaderen, mensen ontmoeten…kortom een heerlijke plaats om te wonen en te vertoeven. Hierbij stellen wij u een gerenoveerd appartement voor, waar het moderne en het authentieke karakter nog goed zichtbaar zijn.
Voor meer informatie bezoek onze website www.hansvastgoed.com of neem contact op met info@hansvastgoed.com of 03/366.05.30

Hans Vastgoed

+32 3 366 05 30

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 389.000
Beschikbaarheid
Vanaf akte
14 juli 2022
Opbrengsteigendom
nee

Comfort

Gemeubeld
nee
Videofoon
ja
Lift
nee
Aansluiting gas
ja
Aansluiting water
ja

Gebouw

Bewoonbare opp.
101,00 m²
Constructie
Halfopen
Staat
Uitstekend
Verdieping
1
Verdieping(en)
5

Terrein

Tuin
nee

Energie

EPC
156 kWh/m²
EPC klasse
B
Dubbel glas
ja
Verwarming
Gas
Type verwarming
Individueel

Technieken

Elektriciteit
ja
Telefoonbekabeling
ja