Rentmeesterschap

Dé specialisatie van Hans Vastgoed is het ‘rentmeesterschap’, maar uiteraard staan we ook tot uw dienst voor alle andere zaken die bij vastgoed horen, zoals verkoop en verhuur.

Zonder kopzorgen

Wat betekent dat voor u concreet? Wij verzorgen uw vastgoedzaken en u bent verlost van al uw kopzorgen. We geven o.a. juridisch advies aan eigenaars inzake verhuur, we verzorgen al uw administratie en we volgen uw dossier(s) met extra aandacht op. We doen ook herstellingen als die nodig zijn. Hierbij bent u verzekerd van een uitstekend resultaat. We werken immers samen met een vaste ploeg van verschillende streng geselecteerde, maar betaalbare vakmannen, zoals aannemers, loodgieters, stukadoors en vloerders. Met deze ploeg verzorgen we trouwens ook uw renovaties.

Full service

We volgen uw (ver)koop- of (ver)huurcontracten op, zowel op lange als op korte termijn. We volgen uw huurgelden op en schrijven uw huurder aan bij een dispuut of een achterstand van betalingen. Hierbij proberen we in de eerste plaats tot een akkoord te komen. Een menselijke aanpak is voor ons zeer belangrijk. Hans Vastgoed heeft bijna 1.000 appartementen in beheer en telde in 2020 amper 3 uitzettingen van huurders. Dat is bijzonder weinig en uiteraard goed nieuws, ook voor u! U merkt: we houden van een gezonde verstandhouding tussen huurder en verhuurder. U toch ook?

Contacteer ons over onze dienst renmeesterschap

Gelieve uw aanspreking in te vullen
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve uw uw bericht in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden