Wij gaan voor een menselijke aanpak!

In de vastgoedsector zijn we met mensen bezig. In de vastgoedsector wordt dat soms vergeten, niet door ons! Hier is het menselijk aspect zéér belangrijk.


De hand reiken

Zo proberen we bij elk probleem voor u een menselijke oplossing te vinden. Wij reiken u steeds de hand. Onze dienstverlening gaat ook verder dan enkel het aspect ‘vastgoed’. Zo registreren wij bijvoorbeeld voor u de stand van de nutsvoorzieningen. We zijn voor u ook persoonlijk aanwezig bij de notaris om uw akte te ondertekenen. Zo bieden we het stukje extra service dat u verdient. Dit stellen onze klanten trouwens zeer op prijs. U tevreden? Wij tevreden!


Grote tevredenheid

Waar niet iedereen aan denkt, is dat mensen hun woonst niet altijd zonder pijn verkopen. Men heeft er immers vaak jarenlang geleefd. Daarom verzorgen wij alle plaats-bezoeken. Voor de verkoper is het soms pijnlijk om de woonst nog eens te betreden nadat hij of zij er al afscheid van nam. Door zo’n kleine extra inspanningen bekomen wij een grote tevredenheid van onze klanten. Dat houdt ons als vastgoedkantoor trouwens draaiende. Wij leven volledig van de mond-aan-reclame. Daar zijn we trots op!


Deontologie

Ook belangrijk: bij Hans Vastgoed is er géén plaats voor discriminatie. We gooien alle vooroordelen aan de kant bij bijvoorbeeld de verhuur van een appartement. Iedereen is gelijk aan de wet en krijgt dezelfde kansen. Die deontologie volgen we met plezier, en niet zonder trots!


Foster Parents

We kunnen niet iedereen helpen in de wereld. Toch trachten wij 1 iemand zijn wereld te verbeteren.


Caroline Hans

Caroline Hans

Zaakvoerder, vastgoedmakelaar.

BIV 507602 - België

John De Block

John De Block

Accountmanager.

Paméla Jordaens

Paméla Jordaens

Office Manager

Salvatori

Salvatori

Head of security